KiK

O nama

KiK – super moda i modni dodaci po povoljnim cijenama!

U KiK-u možete svaki dan pronaći nove modne ideje i fantastične stvari za Vašu obitelj. Dođite u KiK i otkrijte lijepu i trendi odjeću odlične kvalitete po povoljnim cijenama. Pronađite svoj osobni stil uz naš široki asortiman mode za žene, muškarce, djecu kao i modu velikih veličina.

KiK će Vas također iznenaditi s mnoštvom proizvoda za kuću – od kuhinje i spavaće sobe sve do balkona i vrta. A i za naše najmlađe se uvijek može nešto zanimljivo pronaći: navratite do nas i provjerite našu ponudu dječjih igračaka i odličnog pisaćeg pribora kao i artikala za kreativce.

KiK. Tko smo mi.

Otvaranjem prve KiK trgovine 1994. godine u Düsseldorfu Gerresheim, utemeljitelj Stefan Heinig postavio je kamen temeljac za jednu od najuspješnijih poduzetničkih priča njemačke maloprodajne trgovine. Uspjeh tvrtke KiK Textilien und Non-Food GmbH počiva na razvoju novog poslovnog modela pod nazivom „tekstilni diskont“.

Trenutno se KiK nalazi među deset najvećih njemačkih maloprodajnih ponuđača i ima više od 3.400 trgovina po cijeloj Europi – od toga samo u Njemačkoj posluje u 2.600 trgovina.

Našu osnovnu djelatnost čini ponuda kvalitetom dobre i uz to povoljne tekstilne robe, koja nosi udio od oko 70% ukupnog asortimana, dok ostatak čini ponuda naših Non Food artikala.

Više od 24.000 radnika pridonosi stalnom rastu broja trgovina kao i ukupnom uspjehu KiK-a .

ci_kik-logo_300dpi

Kontakt.